Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

7 september 2017

Guldproducent, inomhusflygning och teknik gör nyemissioner

Guldproducent, inomhusflygning och teknik gör nyemissioner


Auriant Mining, Bodyflight och Beijer Electronics är aktuella med nyemissioner.


Auriant Mining - Guldproducenten som är noterad på First North gör just nu en nyemission på 178 Mkr med sista teckningsdag den 8 september.

Bodyflight - Driver anläggningar för bodyflight eller inomhusfallskärmshoppning (indoor skydiving), både för fritidsnöje och träning. Ett onoterat företag som just nu gör en nyemission på 24 Mkr med sista teckningsdag den 11 september.

Beijer Electronics - Teknikföretag med lång erfarenhet inom industriell automation och datakommunikation. Börsbolaget gör en företrädesemission på 225 Mkr med sista teckningsdag den 22 september.


Läs även: Intervju med det XSpray Pharma - det glödheta företaget som står inför notering

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med Mikael Asp, vd för Oasmia, i samband med att företaget gör en nyemission under juni-juli 2017. Oasmia utvecklar en ny generation läkemedel inom human och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrade egenskaper, lägre biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent.

Följ oss