Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

23 september 2014

Fyra kommande noteringar

Fyra kommande noteringar


Tre företag som är aktuella med noteringar just nu och ett som förbereder sig för nästa år. Bland annat ett systerföretag till kursraketen Sivers IMA.


Sprint Bioscience tar fram läkemedelskandidater till den globala läkemedelsmarknaden inom cancerområdet på ett mer tids- och resurseffektivt sätt. Sprint Bioscience driver utveckling av flera läkemedelskandidater parallellt och har starkt fokus på tidig kommersialisering. Sprint Bioscience gör en nyemission och noterar sig på First North i november. Presenterar sig i Stockholm på kvällen den 6 oktober.

Compound Semiconductor Technologies är en halvledartillverkare som specialiserat sig på design, utveckling och tillverkning av optoelektroniska enheter. Bolaget har samma huvudägare som kursraketen Sivers IMA, och efter framgången med Sivers IMA så ska nu även CST lista sig på Aktietorget. Presenterar sig på kvällen den 2 oktober på Scandic Anglais i Stockholm. Anmälan för event på [email protected]

Nexstim är ett företag som utvecklar en teknik för rehabiliteringsbehandling av stroke utan att ingrepp i hjärnan behövs. Ett finskt företag med svenska HealthCap som största ägare. Listar sig under fjärde kvartalet på First North, både i Stockholm och Helsingfors.

Wifog är företaget som tillhandahåller gratis mobiltelefoni och mobilt bredband i utbyte mot att man ser på videoreklam då och då. Siktet är inställt på en First North-listning under nästa år.

Läs även: Två aktuella First North-noteringar presenteras

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

GoldBlue - Intervju med ordförande

GoldBlue - Intervju med ordförande

GoldBlue är ett onlinegambling-företag med verksamhet i Asien som står intör en notering på First North. Intervju med ordförande Rune Löderup om verksamheten.

Följ oss