Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

23 september 2014

Fyra kommande noteringar

Fyra kommande noteringar


Tre företag som är aktuella med noteringar just nu och ett som förbereder sig för nästa år. Bland annat ett systerföretag till kursraketen Sivers IMA.


Sprint Bioscience tar fram läkemedelskandidater till den globala läkemedelsmarknaden inom cancerområdet på ett mer tids- och resurseffektivt sätt. Sprint Bioscience driver utveckling av flera läkemedelskandidater parallellt och har starkt fokus på tidig kommersialisering. Sprint Bioscience gör en nyemission och noterar sig på First North i november. Presenterar sig i Stockholm på kvällen den 6 oktober.

Compound Semiconductor Technologies är en halvledartillverkare som specialiserat sig på design, utveckling och tillverkning av optoelektroniska enheter. Bolaget har samma huvudägare som kursraketen Sivers IMA, och efter framgången med Sivers IMA så ska nu även CST lista sig på Aktietorget. Presenterar sig på kvällen den 2 oktober på Scandic Anglais i Stockholm. Anmälan för event på stockholm@finansevent.se

Nexstim är ett företag som utvecklar en teknik för rehabiliteringsbehandling av stroke utan att ingrepp i hjärnan behövs. Ett finskt företag med svenska HealthCap som största ägare. Listar sig under fjärde kvartalet på First North, både i Stockholm och Helsingfors.

Wifog är företaget som tillhandahåller gratis mobiltelefoni och mobilt bredband i utbyte mot att man ser på videoreklam då och då. Siktet är inställt på en First North-listning under nästa år.

Läs även: Två aktuella First North-noteringar presenteras

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med Mikael Asp, vd för Oasmia, i samband med att företaget gör en nyemission under juni-juli 2017. Oasmia utvecklar en ny generation läkemedel inom human och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrade egenskaper, lägre biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent.

Följ oss