Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

4 november 2013

Fyra företag mot börsen och aktiemarknaden

Fyra företag mot börsen och aktiemarknaden


AcadeMedia, D. Carnegie & Co, C-Rad och Ecoclime siktar på att börsnotera eller lista sina aktier under 2013 och 2014.


D. Carnegie & Co - Det anrika företaget är numera ett fastighetsbolag med Kvalitena AB som huvudägare. En listning på First North är aktuell inom det närmaste halvåret. Men redan under 2015 ska företaget vara noterat på Stockholmsbörsen.

C-Rad - Erbjuder lösningar för användning inom avancerad strålbehandling. Företaget är listat på First North och har länge pratat om en notering på Stockholmsbörsen. Nu har planerna ännu en gång skjutits på framtiden, men bara till mars 2014.

Ecoclime - Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför världens mest energi- och kostnadseffektiva komforttak för inomhuskyla. Nu gör företaget en nyemission till allmänheten och listar sig den 16 december på Aktietorget.

AcadeMedia - Utbildningsföretaget som ägs av EQT har ryktats planera en börsnotering. Nu har Harry Klagsbrun, partner på EQT, bekräftat att en börsnotering är det mest troliga exitalternativet, och det låter som att tidsplanen är 2014.

Läs även: Temperaturen stiger på noteringsmarknaden

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

EatGood inför notering

EatGood inför notering

EatGood tillverkar och säljer en form av varmluftsugn för fritering utan olja. Företaget vänder sig till olika typer av företag som säljer mat, både de som idag har fritös och de som vill kunna sälja friterad mat men saknar möjligheten att ha traditionell utrustning i sina lokaler. EatGood gör en nyemission under februari 2017 och noterar sig sedan på Aktietorget. Företaget presenterar sig här på Aktiedagen i Lund.

Följ oss