Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

24 september 2014

Fyra aktuella nyemissioner och noteringar

Fyra aktuella nyemissioner och noteringar


Compound Semiconductor Technologies, Oboya Horticulture, Sealwacs och AMAE är aktuella med nyemissioner inför sina noteringar. Intresset för kursraketen Sivers IMAs systerbolag är stort.


Nedan presenteras varje företag och du kan klicka dig vidare till mer information om respektive nyemission. Den 2 oktober klockan 18-21 har du dessutom möjlighet att träffa företagen när de presenterar sig i Stockholm på Scandic Anglais vid Stureplan.

Oboya Horticulture har som mål att bli en av världens ledande totalleverantörer inom dagliga förbrukningsvaror för blom-, växt-, grönsaks- och örtodlare, samt logistikföretag. Gör en nyemission inför sin notering på Aktietorget.

Compound Semiconductor Technologies är en halvledartillverkare som specialiserat sig på design, utveckling och tillverkning av optoelektroniska enheter. Har samma huvudägare som kursraketen Sivers IMA, och med den lyckade noteringen av Sivers så är det nu dags för CST att också komma till Aktietorget.

AMAE designar, marknadsför och säljer hårvårdsprodukter till frisörer och deras kunder. Ambitionerna är höga och många kända personer är ambassadörer för bolagets produkter. Jason “Timbuktu” Diakité är tom delägare och styrelsemedlem. Gör nu en nyemission inför sin notering på Aktietorget.

Sealwacs utvecklar och avser att marknadsintroducera sensorer för automatisk svetskontroll av plastpåsar. Gör en nyemission inför sin notering på Aktietorget i slutet av oktober.

Tid: Torsdag den 2 oktober klockan 18.00 - 21.00
Plats: Scandic Anglais Hotell, Stockholm, 1 tr konferensavd
Anmäl dig för mötet på: [email protected]

Kaffe och smörgås serveras under kvällen.

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med Climeon inför notering

Intervju med Climeon inför notering

Intervju med cleantechbolaget Climeons VD Thomas Öström inför att bolaget noterar sina aktier på First North den 13 oktober 2017. Climeon tillhandahåller en teknik som tillvaratar energin i spillvärme från industrier samt lågtempererad geotermisk värme för att generera elektricitet. Bolaget mottog sin första order under 2015 och har sedan dess byggt upp en kundbas bestående av bland annat Viking Line, Virgin Voyages/Fincantieri, Maersk Line, CP Energy och SSAB. Det har nu nått ett stadium där Climeon har beprövat sin teknik och dess kommersiella gångbarhet genom upprepade beställningar från ledande aktörer inom ett flertal industrier. Produkten är patentskyddad och erbjuder marknadsledande prestanda inom sina applikationsområden. Climeon har även byggt upp en skalbar organisation med hög produktionskapacitet och en erfaren ledningsgrupp som är redo för snabb tillväxt.

Följ oss