Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

24 september 2014

Fyra aktuella nyemissioner och noteringar

Fyra aktuella nyemissioner och noteringar


Compound Semiconductor Technologies, Oboya Horticulture, Sealwacs och AMAE är aktuella med nyemissioner inför sina noteringar. Intresset för kursraketen Sivers IMAs systerbolag är stort.


Nedan presenteras varje företag och du kan klicka dig vidare till mer information om respektive nyemission. Den 2 oktober klockan 18-21 har du dessutom möjlighet att träffa företagen när de presenterar sig i Stockholm på Scandic Anglais vid Stureplan.

Oboya Horticulture har som mål att bli en av världens ledande totalleverantörer inom dagliga förbrukningsvaror för blom-, växt-, grönsaks- och örtodlare, samt logistikföretag. Gör en nyemission inför sin notering på Aktietorget.

Compound Semiconductor Technologies är en halvledartillverkare som specialiserat sig på design, utveckling och tillverkning av optoelektroniska enheter. Har samma huvudägare som kursraketen Sivers IMA, och med den lyckade noteringen av Sivers så är det nu dags för CST att också komma till Aktietorget.

AMAE designar, marknadsför och säljer hårvårdsprodukter till frisörer och deras kunder. Ambitionerna är höga och många kända personer är ambassadörer för bolagets produkter. Jason “Timbuktu” Diakité är tom delägare och styrelsemedlem. Gör nu en nyemission inför sin notering på Aktietorget.

Sealwacs utvecklar och avser att marknadsintroducera sensorer för automatisk svetskontroll av plastpåsar. Gör en nyemission inför sin notering på Aktietorget i slutet av oktober.

Tid: Torsdag den 2 oktober klockan 18.00 - 21.00
Plats: Scandic Anglais Hotell, Stockholm, 1 tr konferensavd
Anmäl dig för mötet på: stockholm@finansevent.se

Kaffe och smörgås serveras under kvällen.

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med Mikael Asp, vd för Oasmia, i samband med att företaget gör en nyemission under juni-juli 2017. Oasmia utvecklar en ny generation läkemedel inom human och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrade egenskaper, lägre biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent.

Följ oss