Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

12 juni 2017

Fyra aktuella nyemissioner

Fyra aktuella nyemissioner


Fyra aktuella nyemissioner är stamcellsföretaget NextCell Pharma, onlineapoteket iApotek, operationssystemföretaget Ortoma och skandalföretaget Eltel.


NextCell Pharma - Utvecklar möjligheterna med stamceller inom flera olika områden. Noterar sig på Aktietorget den 13 juli. Gör en nyemission på 25 Mkr med sista teckningsdag den 12 juni. Läs vår tidigare intervju med VD.

iApotek - Ett onlineapotek för receptfria läkemedel, niktotinläkemedel och kosmetikprodukter. I bolaget ingår även Shave It som säljer rakhyvlar via abonnemang online. Noteras på Aktietorget den 28 juni och gör inför det en liten emission på 3,3 Mkr med sista teckningsdag den 13 juni.

Ortoma - Ortoma utvecklar operationssystem för planering och positionering av ledimplantat vid höftleds-, knäleds- och ryggkirurgi. Ortoma är sedan 2014 noterat på Aktietorget och gör nu en nyemission på 48 Mkr med sista teckningsdag den 15 juni.

Eltel - Bolaget som planerar, bygger och underhåller el- och telenät. Noterades år 2015 och måste nu göra en nyemission efter en katastrofal utveckling som sannolikt kommer att få rättsliga efterspel. Gör en emission på 1,5 Mdkr till 16 kr per aktie med sista teckningsdag den 22 juni.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med Mikael Asp, vd för Oasmia, i samband med att företaget gör en nyemission under juni-juli 2017. Oasmia utvecklar en ny generation läkemedel inom human och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrade egenskaper, lägre biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent.

Följ oss