Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

28 april 2015

Fyra aktuella nyemissioner

Fyra aktuella nyemissioner


Kancera, Gaming Corps, Wonderful Times Group och Ahola Transport gör just nu var sin nyemission av aktier. Två av dem står inför notering.


Kancera - Meddelade igår att de gör en företrädesemission på 12,3 Mkr. Aktiekursen gick ner på nyheten, men det borde inte varit någon direkt oväntad nyhet och det handlar om 1 ny aktie på 20 befintliga, så inte vidare mycket att orda om. 6 - 27 maj pågår teckningen.

Gaming Corps - Bortsett från Tobii som överträffat alla former av gränser i intresse så är det spelföretaget Gaming Corps som med stor marginal under flera veckor rönt störst intresse bland våra besökare på webben. Sista teckningsdag är på onsdag.

Wonderful Times Group - På bolagsnamnet låter det som att det är fantastiska tider, men det regnar mest nyemissioner och misslyckade satsningar. Den 1-8 juni regnar det ner ytterligare en nyemission, denna gång på 7,5 Mkr. Det är möjligt att det har vänt för bolaget och att detta är chansen att få vara med på resan uppåt, vi har ingen aning.

Ahola Transport - Det finska logistikföretaget som ska notera sig på Aktietorget gör en nyemission på 2,5 miljoner euro med sista teckningsdag den 8 maj.

Läs om fler nyemissioner

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Zaplox inför kommande notering

Zaplox inför kommande notering

Zaplox är ett snabbväxande teknikföretag som tillhandahåller ett system till hotell som ersätter plastkorten med en smartare mobil-lösning. Står inför en notering. Denna presentation är från Sedermeradagen i Köpenhamn där VD Magnus Friberg talar engelska. En presentation som ger en mycket intressant och tydlig bild av företaget.

Följ oss