Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

28 januari 2015

Fyra aktuella nyemissioner

Fyra aktuella nyemissioner


Fyra företag som är aktuella med nyemissioner just nu är The Lexington Company, Kontigo Care, HQ och Shamran Petroleum.


The Lexington Company - Företaget som står inför en notering på First North gör en nyemission till den 10 februari. Men räkna inte med att få full tilldelning, intresset är stort och antalet aktier som bjuds ut är normalstort för en First North-emission. Läs vad analytikerna säger.

Kontigo Care - Har tagit fram en modern mobil it-teknologi som hjälper personer med alkoholism att förbli nyktra och skapa förtroende hos nära och kära. Noterar sig under året. Vi har intervjuat företaget tidigare.

HQ - Under början av mars fyller detta bolag på kassan igen med en företrädesemission på 54,5 Mkr. Det var en gång i tiden ett holdingbolag som med bank- och fondverksamhet. Idag en dyr juridisk kamp för att få skadestånd från olika aktörer

Shamaran Petroleum - Oljebolag är inte direkt heta efter att oljepriset har kraschat. Tur för Shamaran är att ett antal Lundin-företag garanterar emissionen.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

EatGood inför notering

EatGood inför notering

EatGood tillverkar och säljer en form av varmluftsugn för fritering utan olja. Företaget vänder sig till olika typer av företag som säljer mat, både de som idag har fritös och de som vill kunna sälja friterad mat men saknar möjligheten att ha traditionell utrustning i sina lokaler. EatGood gör en nyemission under februari 2017 och noterar sig sedan på Aktietorget. Företaget presenterar sig här på Aktiedagen i Lund.

Följ oss