Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

7 april 2013

Fyra aktier mot notering

Fyra aktier mot notering


Nya aktier på börsen och andra marknadsplatser. Mr Green, Kentima och Scandinavian Insurance Group närmar sig den publika marknaden. NeuroVive Pharmaceutical tar steget från Aktietorget till Nasdaq OMX.


Mr Green - Det framgångsrika nätcasino-företaget siktar på en listning. Aktietorget-noterade Transferator äger 17,18 % och arbetar nu med förberedelserna. Innan en listning planerar Transferator att dela ut sitt innehav till aktieägarna.

Scandinavian Insurance Group AS - Det skandinaviska skadeförsäkringsbolaget, som är mer känt under namnet Vardia, planerar enligt obekräftade uppgifter att göra en börsnotering under andra halvan av 2013 eller början av 2014. Stockholmsbörsen sägs vara ett alternativ då Oslobörsen uppfattas som för lokal.

NeuroVive Pharmaceutical - Forskningsbolaget inom läkemedel är sedan 2008 listat på Aktietorget. Företaget har vuxit till sig så mycket att de nu tar klivet till Nasdaq OMX Smallcap. Den 10 april är första handelsdag på Stockholmsbörsen.

Kentima - Det växande företaget utvecklar, tillverkar och säljer avancerade produkter för automations- och säkerhetsbranschen. Företaget gör sig nu redo för en listning på First North.

Läs även: Fem kommande börsnoteringar

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

EatGood inför notering

EatGood inför notering

EatGood tillverkar och säljer en form av varmluftsugn för fritering utan olja. Företaget vänder sig till olika typer av företag som säljer mat, både de som idag har fritös och de som vill kunna sälja friterad mat men saknar möjligheten att ha traditionell utrustning i sina lokaler. EatGood gör en nyemission under februari 2017 och noterar sig sedan på Aktietorget. Företaget presenterar sig här på Aktiedagen i Lund.

Följ oss