Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

22 maj 2014

Företaget som bygger billiga studentbostäder noterar sina aktier

Företaget som bygger billiga studentbostäder noterar sina aktier


Prime Living har ett unikt koncept som gör att de kan bygga studentbostäder både snabbt och billigt. Inför bolagets närstående notering av aktierna har VD intervjuats.


Prime Living har ett unikt koncept som gör att de kan bygga studentbostäder både snabbt och billigt. I slutet av förra året var Prime Living det första företaget att lista en orderbokshandlade obligationen på Nasdaq OMX marknad First North Bond Market och nu ska även bolagets aktier noteras på First North inom en nära framtid.

Prime Livings har utvecklat en pro­duktions­­metod baserad på stålmoduler med standardiserade snabb­länkande fästen för lyft och frakt, där produktionen av modulerna sker i Kina. Företaget bygger redan och planen är att under 2015 uppföra 1000 bostäder och sedan kan bolaget enkelt skala upp.

Nyhetsbyrån Direkt har gjort en intervju med företagets VD Jan Severa, en intervju som på 15 minuter ger en bra bild av företaget.

Läs fler artiklar om börsnoteringar

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Swedencare - Intervju med delägare

Swedencare - Intervju med delägare

Intervju med delägaren Johan Bergdahl om Swedencares verksamhet. Bolaget säljer och distribuerar djurläkemedel och har sedan noteringen bland annat köpt en fabrik på Irland som gör att sortimentet utökas med produkter för hästar.

Följ oss