Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

7 september 2017

För dig med Netflix - Silicon Cowboys

För dig med Netflix - Silicon Cowboys


Ett filmtips för dig som har Netflix är Silicon Cowboys, en dokumentär om Compaqs makalösa resa från garage till gigant.


Ett filmtips för dig som har Netflix är Silicon Cowboys, en dokumentär om Compaqs makalösa resa från garage till gigant, en gigant som fällde dåtidens oslagbara jätte IBM. De flesta känner till varumärket Compaq, men den fantastiska företagsresan som tog sin början på ett fik i Texas 1981 är det färre som känner till. De var först med att bygga en bärbar dator, eller kanske skulle man kalla den släpbar med dagens mått, men på den tiden var den affärsmannens hetaste verktyg.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med Mikael Asp, vd för Oasmia, i samband med att företaget gör en nyemission under juni-juli 2017. Oasmia utvecklar en ny generation läkemedel inom human och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrade egenskaper, lägre biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent.

Följ oss