Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

24 mars 2013

Fem kommande börsnoteringar

Fem kommande börsnoteringar


Fem kommande börsnoteringar på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX Helsingfors, First North, Aktietorget och Alternativa aktiemarknaden.


Endomines - Gruvbolaget flyttade från First North till Nasdaq OMX Stockholm i november förra året. Nu tar Endomines nästa steg och parallellnoterar aktien på Nasdaq OMX Helsingfors.

Ingate System - Utvecklar och säljer brandväggar med speciell inriktning på IP-telefoni och annan realtidskommunikation. Företaget gör just nu en nyemission på 20,75 Mkr och planerar att lista sig på Alternativa till halvårsskiftet.

Vivoline Medical - Utvecklar teknik som ska förlänga användningsperioden av lungor för transplantation. Företaget ska göra en nyemission om någon månad och sedan lista sig på Aktietorget. Christian W Jansson är styrelseordförande och delägare.

Nexam Holding - Gör tillsatser som förvandlar billiga vardagsplaster, sådana som sitter i bildetaljer och hushållsartiklar, till material som är mycket starkare och temperaturtåligare. Vi har skrivit om företaget tidigare, men det som är nytt är att noteringen på First North i april sker via ett nytt moderbolag, Nexam Holding, i stället för via Nexam Chemical AB direkt. Nytt är även att alla aktieägare i Blasieholmen Investment Group AB får gratis aktier.

Enzymatica - Företaget som fått en hel del uppmärksamhet på senare tid för sina produkter baserade på torskenzymer. Vi har inte hört något nytt om Enzymaticas tidsplan för att flytta från Aktietorget till Stockholmsbörsen, men nytt är att Christian W Jansson den 6 maj väljs till styrelseordförande.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Zaplox inför kommande notering

Zaplox inför kommande notering

Zaplox är ett snabbväxande teknikföretag som tillhandahåller ett system till hotell som ersätter plastkorten med en smartare mobil-lösning. Står inför en notering. Denna presentation är från Sedermeradagen i Köpenhamn där VD Magnus Friberg talar engelska. En presentation som ger en mycket intressant och tydlig bild av företaget.

Följ oss