En trippel i aktuella nyemissioner

Volati gör en emission av preferensaktier, medan Hybricon Bus Systems och Kontigo Care ger ut vanliga aktier. Alla tre bolag står inför en notering.

Kontigo Care – Ett medtech-företaget som erbjuder produkten och tjänsten TripleA, den största innovationen inom beroendevård på årtionden. Någonting stort ser ut att byggas här. Noteras på First North den 16 juni och gör en nyemission på 16,7 Mkr med sista teckningsdag den 22 maj. Teckningssedel (pdf)

Hybricon Bus Systems – Utvecklar, tillverkar och marknadsför hållbara kollektivtrafiksystem med energi- och kostnadseffektiva klimatanpassade elbussar och laddstationer. Gör en nyemission på 28 Mkr med sista teckningsdag den 5 juni inför sin notering under juli.

Volati – En svensk industrigrupp som förvärvar nordiska bolag och utvecklar dessa med fokus på långsiktigt värdeskapande. Gör en emission av preferensaktier på upp till 700 Mkr med sista teckningsdag den 26 maj, och listas sedan på First North.

Läs om fler nyemissioner

Volati AB

Volati är en svensk industrigrupp som förvärvar nordiska, välskötta bolag och utvecklar dessa med fokus på långsiktigt värdeskapande. Volatis strategi är att bygga vidare på företagens identitet och entreprenörsanda, och därtill addera finansiella resurser, kunskap och processer.