Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

13 juni 2014

De tre senaste tillskotten på noteringsfronten

De tre senaste tillskotten på noteringsfronten


Tre företag som planerar att notera sina aktier. Det är GWS Production, bostadsutvecklaren Tobin Properties och Carl Bennets industrikonglomerat Lifco.


Lifco - Carl Bennets industrikonglomerat flaggade i veckan upp för att de kanske kommer att börsnoteras under andra halvåret. Bennet köpte ut bolaget från börsen för ett antal år sedan, men då var det ett betydligt mindre företag. Kan bli ett riktigt trevligt tillskott på börsen.

Tobin Properties - Bostadsutvecklare som nyligen gjorde en nyemission bestående av preferensaktier för 115 Mkr. Siktar på att lista sina aktier på First North under andra halvåret. Dock bara i form av preferensaktier.

GWS Production - Tillhandahåller en mobilbaserad, personlig säkerhetstjänst för företag som vill skydda sina anställda när de reser. Planerar att göra en nyemission under augusti-september och sedan lista aktierna på First North.

Läs även: Företagen som närmar sig en notering

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med Mikael Asp, vd för Oasmia, i samband med att företaget gör en nyemission under juni-juli 2017. Oasmia utvecklar en ny generation läkemedel inom human och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrade egenskaper, lägre biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent.

Följ oss