Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

19 juni 2017

Benfyllnad, fuktade ögon & hypersnabb ehandel gör nyemission

Benfyllnad, fuktade ögon & hypersnabb ehandel gör nyemission


Tre företag som just nu gör nyemissioner är Bonesupport, Redwood Pharma och Urb-it. Två av dem står inför notering.


Bonesupport - Utvecklar och marknadsför Cerament, ett injicerbart benfyllnadsmaterial som appliceras under lokalbedövning och absorberas av kroppen samtidigt som det stimulerar bentillväxt. Teckningsperioden för bolagets nyemission stänger idag och notering på Stockholmsbörsen sker på onsdag.

Redwood Pharma - Utvecklar behandlingar mot olika ögonsjukdomar. Bolagets ledande produkt under utveckling är en ny terapi för behandling av kroniskt torra ögon. Det Aktietorget-noterade företaget gör nu en nyemission på 13,2 Mkr till 3,30 kr per aktie. Sista teckningsdag den 20 juni.

Urb-it - En plattform för e-handel i mobilen från stadens fysiska butiker med hypersnabb leverans (omkring 40 minuter i genomsnitt). Gör nu en nyemission på upp till 126,5 Mkr inför sin notering på First North den 7 juli. Sista dag för teckning är 28 juni.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med Mikael Asp, vd för Oasmia, i samband med att företaget gör en nyemission under juni-juli 2017. Oasmia utvecklar en ny generation läkemedel inom human och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrade egenskaper, lägre biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent.

Följ oss