Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

15 mars 2016

Aktuella noteringar den närmaste veckan

Aktuella noteringar den närmaste veckan


Garo, AddLife, Leo Vegas och Humana ska alla notera sina aktier inom de närmaste dagarna. Aktiviteten på noteringsmarknaden ökar igen.


GARO - Tillverkar produkter och system för elinstallationsmarknaden. Noterar sig på Nasdaq Stockholm den 16 mars. Analytiker är positiv.

AddLife - Koncern som består av ett 25-tal bolag verksamma framförallt på den nordiska life science-marknaden. Noterar sig på Nasdaq Stockholm den 16 mars. En avknoppning från det noterade bolaget Addtech. VD svarade under måndagen på frågor.

Leo Vegas - Det mobila onlinecasino-företaget noterar sig på First North den 17 mars. Analytikerna är positiva, även om det knorras om en hög värdering.

Humana - Vård- och omsorgsföretaget noterar sig på Nasdaq Stockholm den 22 mars. Analytiker är positiv.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

EatGood inför notering

EatGood inför notering

EatGood tillverkar och säljer en form av varmluftsugn för fritering utan olja. Företaget vänder sig till olika typer av företag som säljer mat, både de som idag har fritös och de som vill kunna sälja friterad mat men saknar möjligheten att ha traditionell utrustning i sina lokaler. EatGood gör en nyemission under februari 2017 och noterar sig sedan på Aktietorget. Företaget presenterar sig här på Aktiedagen i Lund.

Följ oss