Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

15 mars 2016

Aktuella noteringar den närmaste veckan

Aktuella noteringar den närmaste veckan


Garo, AddLife, Leo Vegas och Humana ska alla notera sina aktier inom de närmaste dagarna. Aktiviteten på noteringsmarknaden ökar igen.


GARO - Tillverkar produkter och system för elinstallationsmarknaden. Noterar sig på Nasdaq Stockholm den 16 mars. Analytiker är positiv.

AddLife - Koncern som består av ett 25-tal bolag verksamma framförallt på den nordiska life science-marknaden. Noterar sig på Nasdaq Stockholm den 16 mars. En avknoppning från det noterade bolaget Addtech. VD svarade under måndagen på frågor.

Leo Vegas - Det mobila onlinecasino-företaget noterar sig på First North den 17 mars. Analytikerna är positiva, även om det knorras om en hög värdering.

Humana - Vård- och omsorgsföretaget noterar sig på Nasdaq Stockholm den 22 mars. Analytiker är positiv.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med Mikael Asp, vd för Oasmia, i samband med att företaget gör en nyemission under juni-juli 2017. Oasmia utvecklar en ny generation läkemedel inom human och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrade egenskaper, lägre biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent.

Följ oss