Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

11 maj 2015

5 aktuella och kommande noteringar

5 aktuella och kommande noteringar


Magnolia Bostad, SolTech Energy, Cognosec, Toleranzia och Kontigo Care går alla mot en notering, varav tre redan i juni.


Magnolia Bostad - Utvecklar hyresrätter och bostadsrätter i attraktiva lägen, främst i Sveriges storstadsregioner. Noterar sig på First North i juni.

SolTech Energy - Utvecklar och säljer olika former av solenergilösningar. Företaget har redan ett par tusen aktieägare och gör nu en nyemission inför sin notering på First North den 24 juni.

Cognosec - Ett globalt it-säkerhetsföretag som erbjuder heltäckande säkerhetslösningar för att motverka it-brott. Ska notera sig på First North under våren/sommaren.

Toleranzia - Utvecklar och utlicensierar terapier mot svåra autoimmuna sjukdomar. Den av företaget utvecklade plattformen Re-Tolerogen utgör grunden för verksamheten. Ägaren GU Holding lyfter fram Toleranzia som ett av sina bolag som kan vara noterat inom ett år.

Kontigo Care - Erbjuder produkten och tjänsten TripleA, en helt nyskapande m-health lösning som ökar chanserna för alkoholberoende personer att bibehålla sin nykterhet oberoende av behandlingsform, med stora ekonomiska vinster för samhället. Gör just nu en nyemission och noterar sig på First North den 16 juni.

Läs även: Tolerogent vaccin noteras i juni

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

EatGood inför notering

EatGood inför notering

EatGood tillverkar och säljer en form av varmluftsugn för fritering utan olja. Företaget vänder sig till olika typer av företag som säljer mat, både de som idag har fritös och de som vill kunna sälja friterad mat men saknar möjligheten att ha traditionell utrustning i sina lokaler. EatGood gör en nyemission under februari 2017 och noterar sig sedan på Aktietorget. Företaget presenterar sig här på Aktiedagen i Lund.

Följ oss