Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Wittra Sweden AB
Wittra Sweden AB

Wittra Sweden AB
Byahornsgränd 8
216 23 Malmö

Hemsida:

www.wittra.se

Verksamhet:

Wittra erbjuder en lösning för att spåra var saker befinner sig på ett sätt som är stabilare än GPS. Går att använda både för stora saker som bilar och mindre saker så som elverktyg.

Ägare:

Uppdatering: Ägs av NiDa Tech Sweden AB, som ägs av en grupp privata investerare och grundarna.

Bland annat Håkan Dackefjord, Espen Nilssen och Lars-Göran Nilsson.

Lista:

Nasdaq

Status:

Kommande

Tid:

2018

Värdering:

Övrigt:

DI rapporterar i april 2015 att Wittra ska ta in 30 Mkr under hösten 2015 och notera sig på Nasdaq i New York under 2016.

Uppdatering: I april 2016 utsågs Wittra till ett av Sveriges 33 hetaste teknikbolag år 2016. Dvs bolaget tog plats på 33-listan som varje år sammanställs av NyTeknik och Affärsvärlden.

Uppdatering: I början av september 2016 meddelade Wittra att Göran Grosskop investerar i företaget.

Uppdatering: I mitten av november 2016 meddelade Wittra att de skrivit ett avtal på 2 år värt 65 Mkr, gällande positionering inom äldrevård. Wittras teknologi ska ingå i ett annat företags produkt.

Företaget skriver även att man under 2017 fokuserar på att accelerera försäljningen och volymleveranser.

Uppdatering: I april 2017 utsågs Wittra ännu en gång till ett av Sveriges 33 hetaste teknikföretag. Företaget har vidareutvecklat sin teknologi och ska i år börja leverera produkter – ett man-över-bordsäkerhetssystem – till sin första betalande kund, franska Mossy, enligt NyTeknik. Wittra håller vidare på att utveckla ett billarm som använder IoT-nätverket Sigfox.

Uppdatering: I juni 2017 fick vi uppgifter från en alltid lika pålitlig källa att Wittra fortfarande är inställda på en notering, där tidsplanen lutar åt 2018. Under första halvåret 2017 har bolaget fått ett flertal priser, så som Red Herring och Geo IoT World.

Uppdaterat: 2017-06-20

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss