Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Systemhus AB
Systemhus AB

Systemhus AB
Centralplan 15
111 20 Stockholm

Hemsida:

www.systematiska.com

Verksamhet:

Systemhus har en projektportfölj bestående av ett antal utvecklingsprojekt inom hyresrätter. Systemhus AB hette tidigare Systematisk Kapitalförvaltning i Sverige AB.

Ägare:

Uppdatering: Uppdatering: Den 28 november 2017 är ägarna Luftman AB 77,56 %, Bo-Göran Hansen 1,68 %, Jan Bolin 1,39 %, Margareta Lantz 1,3 9 %, Övriga 17,98 %.

Medlemmar i Viral Angels har fått aktier.

Lista:

Annat

Status:

Kommande

Tid:

Våren 2018 är kommunicerat

Värdering:

75 Mkr pre-money och 79,5 Mkr post money om emissionen under dec 2017-jan 2018 fulltecknas.

Övrigt:

Systematisk Kapitalförvaltning i Sverige AB har tidigare varit listat på Aktietorget, men avlistade sig år 2011 efter en del problem. Företaget sa i samband med detta att de i framtiden skulle återlista sig.

Vi är inte helt på det klara med om det finns någon operativ verksamhet i dagsläget eller om företaget är ett skal som väntar på ny verksamhet. I slutet av 2013 har vi dock fått indikationer på att det sker aktietransaktioner, med det sannolika målet att lista företaget.

Uppdatering: I slutet av januari 2014 började Systematisk Kapitalförvaltning i Sverige AB handlas på Mangold-listan. Vilket är logiskt då företaget ingår i Viral Angels-Enwire-Trig-sfären och Mangold är den mäklarfirma där Viral Angels medlemmar runt om i världen har sina depåer.

Uppdatering: I slutet av 2014 handlas bolaget inte längre på Mangold-listan.

Uppdatering: Det verkar inte ha blivit något av bolaget.

Uppdatering: Northern Wind Ventures (fd Kopparberg Invest) gör en apportemission i jan-feb 2016 där de köper Systematiska Kapitalförvaltning (vi är något osäkra på om det är delar eller hela bolag).

Uppdatering: Under december 2017 - januari 2018 gör företaget en nyemission på upp till 4,5 Mkr. Företaget har inför detta bytt namn till Systemhus AB.

Bolaget skriver i samband med nyemissionen att de ska notera sig under våren 2018. Oklart om det kommer att ske dock, sfären bakom bolaget är inte okontroversiell.

Uppdaterat: 2017-12-15

Nyemissioner
Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss