Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Systematisk Kapitalförvaltning i Sverige AB
Systematisk Kapitalförvaltning i Sverige AB

Systematisk Kapitalförvaltning i Sverige AB
Stortorget 9
211 22 Malmö

Hemsida:

www.systematiska.com

Verksamhet:

Tidigare verksamhet: Systematisk Kapitalförvaltning i Sverige AB affärsidé är att vara den främsta nischaktören avseende systematiska placeringsstrategier och systematisk fondförvaltning i Sverige.

Ägare:

Medlemmar i Viral Angels har fått aktier.

Lista:

Annat

Status:

Inställd

Tid:

Inställd.

Värdering:

Övrigt:

Systematisk Kapitalförvaltning i Sverige AB har tidigare varit listat på Aktietorget, men avlistade sig år 2011 efter en del problem. Företaget sa i samband med detta att de i framtiden skulle återlista sig.

Vi är inte helt på det klara med om det finns någon operativ verksamhet i dagsläget eller om företaget är ett skal som väntar på ny verksamhet. I slutet av 2013 har vi dock fått indikationer på att det sker aktietransaktioner, med det sannolika målet att lista företaget.

Uppdatering: I slutet av januari 2014 började Systematisk Kapitalförvaltning i Sverige AB handlas på Mangold-listan. Vilket är logiskt då företaget ingår i Viral Angels-Enwire-Trig-sfären och Mangold är den mäklarfirma där Viral Angels medlemmar runt om i världen har sina depåer.

Uppdatering: I slutet av 2014 handlas bolaget inte längre på Mangold-listan.

Uppdatering: Det verkar inte ha blivit något av bolaget.

Uppdatering: Northern Wind Ventures (fd Kopparberg Invest) gör en apportemission i jan-feb 2016 där de köper Systematiska Kapitalförvaltning (vi är något osäkra på om det är delar eller hela bolag).

Uppdaterat: 2016-01-21

Nyemissioner
Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss