Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Nexam Holding AB
Nexam Holding AB

Nexam Holding AB
Medicon Village (Scheelevägen 2)
223 81 Lund

Hemsida:

www.nexam.se

Verksamhet:

Nexam gör tillsatser som förvandlar billiga vardagsplaster, sådana som sitter i bildetaljer och hushållsartiklar, till material som är mycket starkare och temperaturtåligare. Nexam Holding AB hette tidigare Odlavso AB.

Ägare:

Listat på First North.

Lista:

Nasdaq Stockholm

Status:

Kommande

Tid:

"inom tolv månader", sagt i mars 2016

Värdering:

Listat på First North.

Övrigt:

Nexam är sedan april 2013 listat på First North, men meddelade i februari 2014 att de inleder arbetet med att börsnotera sig på Nasdaq OMX Stockholm Smallcap.

Uppdatering: 2014 blev inget bra år för Nexam. Försäljningen kom inte igång som planerat och det viktiga avtalet med BASF förlängdes inte. VD byttes ut. Bolaget i sin uppdatering i slutet av 2014 ingen kommentar till arbetet med det planerade listbytet, vi tolkar det som att arbetet aldrig började eller har lagts på is på grund av alla motgångar.

Uppdatering: I slutet av februari 2015 meddelade Nexam att de bestämt sig för att tillsvidare avvakta med bytet till börsen. Ingen ny tidsplan anges.

Uppdatering: I mitten av mars 2015 säger nya VDn att planerna på listbyte är lagda på is. Bolaget ska se över sina kostnader. Bolaget ska även gå från att fokusera på att ta fram spännande molekyler till att försöka ta fram saker som kunder kan använda. Det verkar nästan som att Nasdaq Stockholm-planerna bara var något ägarna sa för att kunna dumpa aktier. Nu är planerna lagda på is och företaget går dåligt.

Uppdatering: I mitten av mars 2016 skrev bolaget i ett pressmeddelande att de ska lämna in en ansökan om notering på Nasdaq Stockholm inom tolv månader.

Uppdaterat: 2016-03-17

Nyemissioner
Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss