Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Metacon AB
Metacon AB

Metacon AB
Hyttåsvägen 10
691 50 Karlskoga

Hemsida:

www.metacon.se

Verksamhet:

Metacon utvecklar och marknadsför energisystem för elektrokemisk omvandling av biogas och naturgas till el och värme. Företagets system levereras nyckelfärdiga med integrerad bränslecell för såväl lokal el- och värme-produktion som för kommersiell energileverans genom anslutning till el- och fjärrvärmenät. Teknik och produkter är baserade på upphovsrättsskyddad, patenterad reaktor-katalysatorteknik för bränsle-omvandlingsprocesser.

Ägare:

Lista:

Aktietorget

Status:

Kommande

Tid:

2016

Värdering:

Övrigt:

Uppdatering: Metacon köper under augusti 2012 51% av reformerbolaget Helbio S.A. och betalar med egna aktier (där priset 2,40 ker per Metacon-aktie har använts).

Uppdatering: Metacon presenterar sig under mars 2013 för investerare på ett Aktietorgsmöte, vilket borde innebära att en listning på Aktietorget är planerad under 2013.

Uppdatering: Listning av företaget pågår, men det återstår bara en månad av 2013, vilket gissningsvis innebär att listningen sker under första halvåret 2014.

Uppdatering: Metacon meddelar i slutet av december 2013 att de rekryterat Jan- Åke Bramby till ny koncernchef och VD. Slavica Djuric har utsetts till CFO och IR- ansvarig. Den 14 november fick bolaget även en ny styrelse.

Uppdatering: I början av maj 2014 meddelade Metacon att de gjort en private placement och att de nu förbereder en listning på Aktietorget.

Uppdatering: Målet är att vara listat på Aktietorget före halvårsskiftet 2014.

Uppdatering: Metacon meddelar i slutet av juni 2014 att de skjuter på sin listning på Aktietorget ett par månader. Pågående affärsförhandlingar anges som orsak.

Uppdatering: Vad vi hör under våren 2015 så har Metacon fortfarande planer på att lista sig.

Uppdatering: I juni 2016 skrev Metacon att arbete med att lista bolagets aktier pågår.

Uppdaterat: 2016-06-28

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss