Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Gripen Oil & Gas AB
Gripen Oil & Gas AB

Gripen Oil & Gas AB
Engelbrektsgatan 7
114 32 Stockholm

Hemsida:

www.gripenab.com

Verksamhet:

Gripen Oil & Gas har en portfölj av undersökningstillstånd på Gotland, fokuserade på oljeutvinning, gasundersökningstillstånd i Östergötland samt ytterligare gasundersökningstillstånd på fem områden på Öland. Gripen Oil & Gas AB hette tidigare Gotland Oil AB. Gotland Oil AB hette tidigare Norplat Resources AB.

Ägare:

Lista:

Annat

Status:

Kommande

Tid:

Hösten 2016

Värdering:

Övrigt:

Gripen Oil & Gas meddelade under andra halvan av mars 2016 att de måste avnotera sig från Aktietorget. Aktietorget anser troligen att det i praktiken skulle bli en helt ny verksamhet i bolaget, då den tidigare skrivits av och utländsk verksamhet planeras att tas in. Gripen Oil & Gas planerar att så snart som möjligt ansöka om notering på en annan marknadsplats.

Uppdatering: Gripen Oil & Gas meddelade i början av maj 2016 att de ska köpa Africa Resources AB, som äger 75 % av Kongo-företaget Africa Resources Sarl, som har diamantlicenser i Kongo. Betalning ska ske med egna aktier, där Africa Resources ABs aktieägare efter affären kommer att äga 85 % och de nuvarande aktieägarna 15 %. Dvs i praktiken ett omvänt förvärv.

Licenserna har tidigare ägts av Pangea DiamondFields, och de har tidigare sålt licenser till det norsk-svenska IGE.

En notering siktar man på till hösten 2016.

Uppdaterat: 2016-05-11

Nyemissioner
Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss